• slide2.png
  • slide4.png
  • feanster-40.jpg
  • slide3.png

Sportieve vrienden, de inschrijving van de Feanster 40 is officieel geopend! 

Oderstaand staan de fiets- en looproute, bekijk deze goed: ondanks dat we bij de belangrijkste bochten een vrijwilliger en routeaanduiding (d.m.v. bordjes langs de weg) hebben staan, gebeurt het wel eens dat een deelnemer verkeerd fietst of loopt. Zorg dat jou dit niet overkomt!


- De baanindeling voor het zwemmen is als volgt. 
De eerste zes nummers (1-6) starten in baan één (nummer staat op het startblok), de volgende zes (6-10) in baan twee, enzovoort.

- Voor iedereen op een racefiets of mtb is een helm verplicht. Denk hier goed om. Deelnemers die op hun ‘gewone’ stadsfiets willen deelnemen mogen wel zonder helm fietsen.

- Iedere deelnemer krijgt een sticker met zijn eigen rugnummer uitgereikt. Deze sticker dient te worden bevestigd aan de fiets. Denk hier goed om, want zonder deze sticker kan je je fiets na de wedstrijd niet ophalen. 

- Zorg dat je minimaal een half uur voor je start hebt gemeld bij het wedstrijdsecretariaat. Deze opent om 8.00 bij zwembad “de Wettervlecke” te surhuisterveen

- Mocht je bij de inschrijving geen club of bedrijf hebben vermeld en toch willen dat je tijd meetelt voor de club-/bedrijvencompetitie, dan kan je dit nog mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

- Het startschot voor de wedstrijd zal dit jaar worden gelost door wethouder Jan Lammers van Achtkarspelen. Hij heeft al zeven keer meegedaan aan onze triatlon!

- Chips en rugnummers kunnen worden ingeleverd bij de permanence, in de tent bij de finish. Als je de chip niet inlevert, verplicht je jezelf tot betaling van een extra bedrag van € 28 hiervoor. De chip wordt dan jouw eigendom.

Vragen en opmerkingen kunnen gesteld worden via ons e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Sportieve groet, 
comité Feanster 40

Hoofdsponsor