Prev Next

UPDATE 4-9: De wedstrijd bij de heren is momenteel vol. Bij de recreanten is nog wel ruimte. Wie mee wil doen aan de wedstrijd: stuur een mail, mogelijk komen er nog afmeldingen.

UPDATE 30-8: De voorinschrijving voor de Feanster 40 is gesloten. Na-inschrijven is nog wel mogelijk, maar verzoeken voor 'samen starten' en specifieke starttijden kunnen niet meer worden gedaan.

Inschrijven kan via de volgende link: Inschrijving 2020

 

LET OP: In verband met het coronavirus geldt dit jaar een beperking voor het zwembad. Per baan kunnen maximaal vijf mensen starten. Daarom hebben we besloten iedere start ook deelnemers te laten starten in het 20 meterbad, die dus vijftig baantjes moeten zwemmen.
De indeling in het normale bad en het 20 meterbad gebeurt op volgorde van inschrijving. Vanaf de 226ste inschrijving word je geplaatst in het ondiepe bad. Op dit moment (20 augustus) is er nog voldoende ruimte voor inschrijving in het grote bad.

 

Kosten

De inschrijfkosten voor deelname van de Feanster 40 zijn € 18,00. De voorinschrijving is open tot en met 29 augustus.

Na-inschrijving in de dagen voor de Feanster 40 is mogelijk, voor zover er nog ruimte is in de starts. Inschrijfkosten zijn dan € 23,00. 

Na-inschrijven op de wedstrijddag is dit jaar niet mogelijk.

 

De inschrijfkosten zijn exclusief huur chip voor tijdsregistratie.

  • De huur van een gele chip bedraagt € 2,00 
  • Wanneer je over een eigen gele chip beschikt is dit gratis
  • Wanneer je over een eigen groene chip beschikt betaal je € 1,50

Hoofdsponsor

Twitter