Prev Next

We hebben dit jaar twee deelnemers die hun deelname aan de Feanster 40 koppelen aan een goed doel. Zij stellen zichzelf voor. Vandaag: Elske Alma uit Surhuisterveen.

 

Stichting Olijf

Zwemmen, fietsen en lopen voor het goede doel!

8 juni 2019 ben ik van plan de Feanster 40 te gaan doen. Dit houdt in 1 km zwemmen, 30 km fietsen en 9 km lopen. Ik voel mij bevoorrecht dat ik gezond en fit ben om dit te doen.                                                             

Vaak als ik er doorheen zit bij het hardlopen denk ik aan mijn collega die ongeneeslijk ziek is, dit niet meer kan doen en krijg ik weer kracht om door te gaan.

Mijn collega, de leukste, zielsverwant, leeftijdsgenootje die vanuit het niets buikklachten krijgt. En na een paar weken onderzoek de diagnose eierstokkanker krijgt, ook wel ‘de sluipmoordenaar’. Als de ziekte zich uit is er vaak al te veel schade aangericht… En is er een erg kleine kans op genezing.

Graag wil ik door mijn deelname aan de Feanster 40 een bijdrage leveren aan de Stichting Olijf, netwerk voor vrouwen met gynaecologische kanker. Als steun voor mijn collega en alle andere vrouwen die getroffen worden door deze vreselijke ziekte.

Aangezien het gaat om een stichting is het niet mogelijk om via een officiele link de giften te laten verlopen. Daarom heb ik zelf een collectebus gemaakt en doneer ik de opbrengst zelf naar Stichting Olijf. Wilt u hieraan bijdragen ontvang ik graag van u in een envelop een donatie.

 

Wilt u een donatie doen voor de actie van Elske Alma? U kunt de collectebus vinden op 8 juni bij de finish. Natuurlijk kunt u ook iemand van de organisatie vragen!

 

 

Hoofdsponsor

Twitter