Prev Next

We hebben dit jaar twee deelnemers die hun deelname aan de Feanster 40 koppelen aan een goed doel. Vandaag en morgen stellen ze zichzelf voor.
Vandaag: André de Graaf uit Harkema.

 

Cliniclowns

Ik ga de uitdaging aan om de Feanster 40 te volbrengen. Dit houdt in dat ik 1 km ga zwemmen, 30 km fietsen en 9 km hardlopen. 
Naast de sportieve uitdaging (recreatief) leek het mij (eigenlijk ons, ook mijn vrouw Hinke) een mooie gelegenheid om hier een goed doel aan te koppelen. En door de sportieve prestatie een mooi bedrag te verzamelen voor dit goede doel. Ik (wij) heb gekozen voor de Cliniclowns. Waarom Cliniclowns? Ik ben vader van drie prachtige dochters en hierdoor besef je ook hoe kwetsbaar het leven kan zijn. Wat kan er allemaal gebeuren en wat als ze in het ziekenhuis belanden. Wat is het dan een fijne gedachte dat zij door Cliniclowns dit allemaal even kunnen vergeten. Het is mooi dat een kind wordt afgeleid van de ziekenhuissfeer en dat een lach op hun gezicht tevoorschijn komt. Het positieve effect van de Cliniclowns hebben wij in onze familiekring mogen ervaren wat ook een reden is om dit prachtige doel te steunen. Ik hoop met mijn uitdaging mensen te inspireren en enthousiast te maken zodat wij met elkaar een mooi bedrag kunnen schenken aan Cliniclowns.

Klik hier voor de actiepagina van André

 

Hoofdsponsor

Twitter