Prev Next

Eén van onze deelnemers nam dit jaar het initiatief om de Feanster 40 te koppelen aan een goed doel: KWF Kankerbestrijding. Hugo van Echtelt zamelt zelf bij zijn deelname geld in voor KWF en hoopt dat zoveel mogelijk andere deelnemers dat ook willen doen. Hieronder een bericht van hem aan alle deelnemers.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Hugo: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


---


Beste deelnemer,

Je hebt het vast al voorbij zien komen, we zwemmen, fietsen en rennen dit jaar niet alleen voor een klassement. Dit jaar sporten we ook voor KWF Kankerbestrijding. Deze verschrikkelijke ziekte is voor veel mensen de reden dat ze veel dingen niet meer kunnen, waaronder ook sporten. Wat voor jou wellicht vanzelfsprekend is aan sporten, is dat voor hen zeker niet.
 
Het vergt begeleiding en onderzoek om sporten mogelijk te maken voor deze groep mensen. Dit geeft hen een uitlaatklep en het gevoel ook zelf iets te kunnen doen ter bevordering van hun gezondheid. 

Wij willen graag waar we kunnen eraan bijdragen dat sporten mogelijk is voor mensen met kanker. Zo sport je niet alleen voor jezelf, maar bied je ook mogelijkheden voor een ander!

Ons doel is om elke deelnemer € 1,- per afgelegde kilometer te laten doneren. Dus in totaal € 40,- per deelnemer. Uiteraard is dit vrijblijvend, want jouw sportieve deelname vinden we ook al prachtig natuurlijk. Wil je toch doneren blijft het bedrag natuurlijk ook vrijblijvend. Maar stel je voor dat je 4 mensen vindt die jouw prestatie bij de Feanster 40 wel € 10,- waard vinden. Dan heb je het bedrag al bij elkaar.

Op deze manier willen we graag een aanzienlijk bedrag gaan doneren om meer onderzoek mogelijk te maken. Onderzoek naar genezing, preventie maar ook voor revalidatie na deze ziekte om mensen weer aan het sporten te krijgen. Iets wat voor jou vanzelfsprekend is.

Klik op de link om onze actie te kunnen bekijken en doneer: https://acties.kwf.nl/feanster40.

Alvast bedankt en veel succes bij de Feanster 40!
 

Hoofdsponsor

Twitter