Prev Next

Persbericht 26-05-2016

 

 

Rabobank tekent meerjarig sponsorcontract met Feanster 40

 

Surhuisterveen Rabobank Drachten Friesland Oost gaat de Feanster 40 de komende drie jaren financieel ondersteunen. De bank en de organisatie van de triathlon hebben deze week afspraken gemaakt over de meerjarige sponsoring.

De Rabobank is al jaren een van de vaste sponsoren van het evenement in Surhuisterveen. ,,Wij vinden het belangrijk dat een evenement als de Feanster 40 ook in de toekomst kan plaatsvinden”, zegt Herman Brouwer van de Rabobank. ,,Om die reden hebben we besloten dat we de triathlon de komende drie jaren willen gaan ondersteunen.”

De organisatie van de Feanster 40 is blij met de langjarige verbintenis. ,,Dit geeft ons zekerheid voor de komende jaren”, zegt voorzitter Margriet Helfrich. ,,Op die manier is het voor ons beter mogelijk om investeringen te doen die we een langere periode kunnen gebruiken, zoals de aanschaf van materialen om het parcours aan te geven.”

De Feanster 40, een triathlon waarbij deelnemers achtereenvolgens een kilometer zwemmen, dertig kilometer fietsen en negen kilometer lopen, vindt dit jaar plaats op 11 juni. De start is in zwembad Wettervlecke en de finish is op De Kolk in het centrum van Surhuisterveen. Er hebben zich inmiddels meer dan tweehonderd deelnemers ingeschreven. Hoofd- en naamsponsor is makelaardij De Flexibele Makelaar uit Surhuisterveen. 

Hoofdsponsor

Twitter