• slide4.png
  • feanster-40.jpg
  • slide2.png
  • slide3.png

SURHUISTERVEEN - De Feanster 40 heeft dit jaar een aparte start voor bedrijfsteams. De recreatieve triathlon, die op 13 juni wordt gehouden, komt hiermee tegemoet aan de groeiende vraag bij ondernemers voor een speciaal bedrijfsklassement.

Bij de triathlon moeten deelnemers achtereenvolgens een kilometer zwemmen, dertig kilometer fietsen en negen kilometer lopen. De start is in zwembad Wettervlecke en de finish vindt traditioneel plaats in het winkelcentrum van Surhuisterveen. Hoofdsponsor is De Flexibele Makelaar, het Surhuisterveenster makelaarskantoor dat haar naam aan de triathlon heeft verbonden.
Deelnemers die mee willen doen aan de bedrijvencompetitie kunnen dat aangeven bij inschrijven. Ieder bedrijfsteam bestaat uit minimaal drie deelnemers. Het nevenklassement wordt financieel mogelijk gemaakt door het Leeuwarder accountantskantoor Omnyacc Accountants en Belastingadviseurs. Het bedrijft dat het klassement wint ontvangt een kleine prijs voor de personeelspot. Meer informatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De inschrijving voor de Feanster 40 is al enkele weken geopend en verloopt goed. Er hebben zich al zo’n zestig deelnemers aangemeld.

Hoofdsponsor